Ništa od Standarda, Ivić u jednoj od pet najjačih liga Evrope?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 14:26

Ništa od Standarda, Ivić u jednoj od pet najjačih liga Evrope?

Ambicije ne manjka, tu je i rezervni plan.

Filip Montanije postao je novi trener Standarda iz Liježa, pa je tako Vladimir Ivić kao jedan od kandidata da nasledi Mišela Prudoma "izvisio" za posao u Belgiji.

Ipak, izraelski mediji pišu da je trener Makabija odlučan u nameri da napusti Tel Aviv i to kako bi pronašao angažman u - nemačkoj Bundesligi.

Govori se poslednjih dana i o povratku srpskog stručnjaka u PAOK, ali Ivić ima mnogo veće ambicije, sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po pisanju Izraelaca.

Ivićev menadžer Pedro Pereira radi na tome da svom klijentu obezbedi mesto u jednoj od pet najjačih liga u Evropi, a Nemačka mu nije nepoznata s obzirom da je kao igrač godinu dana proveo u Borusiji iz Menhengladbaha.

Visoko na listi prioriteta 43-godišnjeg Srbina su i šampionati Holandije i Portugala.

Makabi je praktično na korak od nove titule prvaka Izraela, ali je Vladimir Ivić pre nekoliko meseci obavestio upravu kluba da odlazi na kraju sezone.

Možda baš u Bundesligu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.