Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 16:15

Ništa od Čelsijeve bombe, Alaba ima poseban uslov za sve buduće poslodavce

U pitanju je pozicija na kojoj će igrati...

Informacija koja je pre nekoliko dana odjeknula kao bomba, da David Alaba pregovara sa Čelsijem, sva je prilika - nije tačna. Nemački Skaj javlja danas da Bajernov univerzalac niti je razgovarao sa Plavcima, niti to planira. Austrijanac, to je sada gotovo izvesno, napušta Minhen, ali njegova naredna destinacija neće biti London. Frank Lampard je navodno zadovoljan onim čime raspolaže u zadnjoj liniji (Ridiger, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tijago Silva, Kristensen, Zuma, Čilvel, Aspilikueta...) a ni Alaba nije pokazao naročitu želju da krene put Stamford bridža.

Iz prekinutih pregovora sa Bajernom - njegovi predstavnici zahtevali platu od 20.000.000 evra - jasno je da u odlukama Davida Alabe novac igra veliku ulogu, međutim često se zanemariju činjenica da Austrijanac najviše uživa igrajući na poziciji centralnog ili zadnjeg veznog, što će prilikom izbora novog kluba imati takođe značajnu ulogu. Naime, sjajni univerazalac sada želi neku vrstu obećanja od narednog poslodavca da će češće igrati u vezi.

"Mogu da tvrdim da David Alaba neće biti novi igrač Čelsija. Ni ovog januara, niti od jula iduće godine", napisao je jedan od transfer-stručnjaka Maks Bilefeld.

Šanse da Austrijanac ostane u Minhenu svedene su na minimum nakon što su čelnici Bajerna iznervirani ucenama odlučili da povuku svoju poslednju ponudu. Iz tog razloga Bavarci narednih dana po hitnom postupku pokrenuće pregovore oko produženja saradnje sa Niklasom Zuleom, kome su ostala još 24 meseca ugovora. Bajern ne sme da dozvoli da mu se ponovi slična situacija kao sa Alabom i želi da blindira nemačkog reprezentativca.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.