Ništa novo da Meaci, ponovo sramno ponašanje dela Interovih navijača!

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa novo da Meaci, ponovo sramno ponašanje dela Interovih navijača!

Srećom po milanski klub, savez neće reagovati jer je veći deo publike umeo da odgovori na pravi način.

Poraz na "Meaci" od strane "fenjeraša" Bolonje je izgleda nekim navijačima teško pao, te su se prepustili najnižim instiktima.

Opet su simpatizeri Intera napali igrača suprotnog tabora na osnovu kože - ovog puta žrtva je bio desni bek gostiju Ibrahima Mbaje.

Milanski ultrasi su rasističkim povicima napali Mihinog defanzivca, ali Meaca ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više sreće ovog puta te će proći samo sa upozorenjem.

Naime, iako su napadi potvrđeni FS Italije je presudio da ne kazni klub pošto su neprijatna skandiranja ubrzo bila nadjačana zviždanjem i negodovanje od strane većine domaćih navijača na "Meaci".

Sve ovo se dešava jedva mesec dana posle skandala sa igračem Napolija Kulibalijem, tada su "Neroazuri" bili suspendovani na jedan meč bez podrške navijača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.