Nismo ni sumnjali, večeras Mihin veliki povratak!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismo ni sumnjali, večeras Mihin veliki povratak!

Neverovatna odluka srpskog stručnjaka.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je ovog leta započeo tretman lečenja od leukemiije što ga je odvojilo sa terena na neko duže vreme.

Srpski trener je davao instrukcije igračima u pripremnom periodu i meču Kupa Italije protiv Pize, što se očekivalo da će raditi i na startu Serije A, ali je odlučio da već na premijeri nove sezone sedne na klupu svoga tima.

Prema navodima Gazete delo sport, Miha će ispuniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obećanje dato svojim igračima da će biti uz njih na početku nove sezone.

Bolonja večeras od 20.45 gostuje Veroni i Italijani tvrde da će se Siniša zaista pojaviti na klupi i voditi svoju ekipu tokom čitavog meča.

Ne znamo kako će to izgledati nakon više od mesec dana tretmana u strogo kontrolisanim uslovima, ali nema sumnje da bi to bila ogromna pobeda bez obzira na ishod meča u Veroni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatna vest iz Italije - Miha na klupi Bolonje

Izvor: RTS, 25.Avg.2019

Siniša Mihajlović napustio bolnicu kako bi sa klupe predvodio Bolonju u prvom kolu Serije A. . Nakon 40 dana provedenih u bolnici, Siniša Mihajlović je napustio kliniku i priključio se svom timu...Kako italijanska Gazeta...

Nastavak na RTS...

DEJAN STANKOVIĆ ZATRESAO DRUŠTVENE MREŽE PORUKOM SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Ćale moj dobri, mi smo rođeni POBEDNICI! Ma, pregazi ih SVE!

Izvor: Kurir, 25.Avg.2019

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović odlučio je da ustane iz kreveta i sedne na klupu Bolonje koja večeras igra u Veroni prvu utakmicu u novoj sezoni.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.