Ninja konačno otkriva koliko je zaradio u vrhuncu svoje karijere

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 13:48

Ninja konačno otkriva koliko je zaradio u vrhuncu svoje karijere

Poznati strimer i internet ličnost Tajler ”Ninja” Blevins je konačno otkrio zaradu u vrhuncu svoje eksplozivne Fortnite karijere. Iako smo mogli da očekujemo ogromnu svotu, moramo priznati da nas je Ninja ipak iznenadio – velika Fortnite zvezda je za samo mesec dana zaradila više od 5 miliona dolara, i to samo putem svog promo koda.

Nije tajna da najpopularniji strimeri na Twitch-u imaju astronomske plate. Mnogi zarađuju na stotine hiljada dolara mesečno, uz dodatni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << honorar od sponzora i ekskluzivnih partnera. Međutim, sav ovaj novac deluje kao sića kada se uporedi sa Ninjom i njegovom zaradom.

Ninja se posle kraće pauze ove nedelje vratio Fortnite-u, kada je tokom jednog strima razgovarao o svojoj karijeri, koja je dostigla vrhunac sredinom 2018. godine. Tada je otkrio da je dosta novca zaradio do svog Fortnite promo koda.

”Mislim da sam za mesec dana od promo koda najviše zaradio oko 5 miliona,” priznao je. ”Ne šalim se.”

Pošto igrači dobijaju svega 5% zarade od svojih promo kodova, ovo znači da je Epic Games od ovih prodaja dobio oko 100 miliona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.