Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 12:56

Nikolićeva lista za odstrel: Sedmorica otpisanih, adios Farfan, četvorica na ivici

Spremaju se velike promene u Lokomotivi

Još se čeka 1. jun i momenat kada će Marko Nikolić zvanično preuzeti funkciju šefa struke moskovske Lokomotive, a već je jasno da će se srpski trener na novom zadatku suočiti s ozbiljnim izazovoma.

Jedan od njih biće postavljanje novih temelja i totalna rekonstrukcija sastava za narednu sezonu u kojoj se očekuje da Lokomotiva ostane konkurentna gradskim rivalima i Zenitu. Ruski mediji se ovog puta nisu bavili ratom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivše i sadašnje uprave, već konkretnim stvarima vezanim za početak Nikolićevog mandata u Moskvi. Naime, nekadašnji Partizanov trener već je odlučio na koga će da računa u narednim mesecima, a ko je slobodan da bira novu sredinu.

Izvori iz Rusije navode da je Nikolić precrtao čak sedmoricu fudbalera, a da još četvorica imaju nepoznat status. Na listi za odstrel nalaze se Džeferson Farfan, Žoao Mario, Boris Rotenberg, Anton Kočenkov, Aleksandar Kolomejcev, Brajan Idova i Solomon Kvirkvelija.

Hrabrost je zagristi crvljivu jabuku

Farfanu svakako ističe ugovor sa Lokomotivom, kao i sa iskusnim desnim bekom Rotenbergom, golmanom Kočenkovim i vezistom Kolomejcevim. Nikolić ne planira da dalje obnavlja pozajmicu Marija iz Intera, dok su Idova i Kvirkvelija jednostavno višak i za njih će se tražiti novi klub u najskorije vreme.

Nejasan je status Edera, Mačeja Ribusa, kao i Benedikta Hevedesa i Fedora Smolova. Za prvu dvojicu Nikolić će verovatno uskoro doneti konačnu odluku, Hevedes će verovatno biti prodat ako stigne dobra ponuda, dok Smolov ne želi da se vrati iz Selte gde je od januara na pozajmici.

Odlazak većeg broja igrača iz sadašnje postave najavio je i predsednik Anatoli Meščerjakov, a Nikolić je već naciljao i potencijalne zamene u vidu Milana Badelja iz Lacija za 3.500.000 evra, Arkadijuša Recu iz Spala, te Đorđa Despotovića Orenburga, kome Lokomotiva navodno nudi ugovor težak 1.200.000 evra...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.