Nikolić: Počeli smo da igramo tek u drugom poluvremenu, ovo je maksimum

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Počeli smo da igramo tek u drugom poluvremenu, ovo je maksimum

Košarkaši Radničkog poraženi su u sedmom kolu grupe H Evrokupa od Nilan Bizonsa u Finskoj sa 75:73, a posle utakmice Miroslav Nikolić žalio je zbog propuštene prilike da se napravi preokret nakon loše igre u prvom poluvremenu.

"Sada smo zapravo počeli da igramo tek u drugom poluvremenu. Borili smo za pobedu koliko smo mogli. Ovo je bio naš maksimum u okolnostima koje su nas pratile na parketu u Finskoj. Do pobede je došla ekipa koja je imala bolje raspoložene strelce. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nismo uspeli da ih savladamo i drugi put, malo je nedostajalo, ali smo sačuvali bolji skor sa Fincima. Čestitam Bizonsima", rekao je Nikolić, a preneo klupski sajt.

Muftau Jaru je bio standardan sa 27 poena i 18 skokova, uz indeks korisnosti 43, a posle meča žalio je zbog igre na početku.

"Tokom prvog dela utakmice nismo sprovodili u delo plan sa kojim smo doputovali. To nas je koštalo poraza, iako smo se popravili u nastavku", rekao je Jaru.

Uprkos porazu, Radnički je sačuvao drugu pozciju iza Bešiktaša, a u narednom kolu Kragujevčani gostuju Spartaku 4. decembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić: Počeli smo da igramo tek u drugom poluvremenu, ovo je maksimum

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Košarkaši Radničkog poraženi su u sedmom kolu grupe H Evrokupa od Nilan Bizonsa u Finskoj sa 75:73, a posle utakmice Miroslav Nikolić žalio je zbog propuštene prilike da se napravi preokret nakon loše igre u prvom poluvremenu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.