Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 15:32

Nikola Jokić smršao između pet i sedam kilograma

Najbolji srpski košarkaš se tokom pauze ozbiljno posvetio sređivanju tela i dovođenju u optimalno stanje

Pojavila se tokom prošlogodišnjeg Mundobasketa fotografija Nikole Jokića koja je mnoge zbunila – najbolji srpski centar evidentno je imao nekoliko kilograma viška (prilog u naslovnoj fotografiji).

Kroz klupsku sezonu je, ipak, uspeo da koriguje ishranu i kroz napore visokog intenziteta uspeo da “steše“ telo do određene mere. Ali to očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije bilo dovoljno. Zatim je usledila pandemija virusa korona zbog čega je svet stao. Sport takođe. Posle više od dva meseca pauze praktično sve košarkaške lige su okončane, dok su za NBA i dalje sve karte otvorene. Međutim, ono čime se tamošnja javnost do detalja bavi jeste fizičko stanje igrača, a u Koloradu se svi pitaju – kako je Nikola Jokić?

Odgovor je ponudio trener Denvera Majk Meloun, pošto je otkrio da je prva zvezda Nagetsa tokom pauze izgubila između pet i sedam kilograma!

“Znam da su moji igrači radili tokom pauze. Video sam Nikolu Jokića i Džamala Marija, bili su jako posvećeni tome da svoja tela dovedu u optimalo stanje. Nikola je tokom pauze izgubio između pet i sedam kilograma. U fantastičnoj je formi. Uspeo je da se održi u tom opsegu i čak poboljša stanje“, priznao je Meloun i s osmehom dodao:

“Ako čujete nešto o vitkom dvometrašu, srpskoj ratnoj mašini koja se muva okolo, budite sigurni da je to on“.

Ovih dana objavljena je Jokićeva fotografija na kojoj zaista izgleda kao da je ozbiljno smršao. Evo, uverite se sami...

Nikola Jokic has lost some lbs during this quarantine. pic.twitter.com/foQvlH1pTl

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.