Nikola Jokić na TV B92!

Izvor: B92, 08.Maj.2021, 12:47

Nikola Jokić na TV B92!

Nikolu Jokića i Denver Nagetse možete gledati u noći između subote i nedelje od 04:00 na TV B92.

Nekada smo se budili noću zbog Peđe Stojakovića i Vlade Divca, kada su vodili Sakramento Kingse do finala Zapada, a sada ponovo navijamo alarme zbog glavnog kandidata za MVP nagradu.

Četvrti tim Zapada i treći tim Istoka će odmeriti snage u Denveru i možete ih gledati na TV B92 od 04:00, uz komentar našeg novinara Stefana Nikolića, kao i Miloša Šaranovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Denver igra drugu utakmicu u dva dana, pošto su izgubili od Juta Džeza 120:127, uz fantastičnu partiju i 48 poena Bojana Bogdanovića.

Hrvatski košarkaš zanesio je 24 poena, 9 skokova i 13 asistencije srpskog centra, koji je nakon utakmice čestitao Bogdanovića i imao je samo reči hvale za krilnog košarkaša Jute.

Nagetsi na pet utakmica do kraja imaju priliku da pobedom overe prednost domaćeg terena u plej-ofu, a do kraja mogu da se izbore i za treće mesto.

Bruklin je treći na Istoku i pao je posle četiri vezana poraza, pa u Koloradu želi da prekine loš niz.

Domaćin će na ovom meču igrati bez Džamala Mareja, koji je završio sezonu zbog pokidanog prednjeg ukrštenog ligamenta, bez Vila Bartona, Montea Morisa i Pi Džej Dozira.

Bruklin dolazi bez Džejmsa Hardena, Krisa Čioze i Spensera Dinvidija, koji je propustio celu sezonu.

Kajri Irving i Kevin Durent spremni su za meč u "Bol areni".

Vi budite uz TV B92 i najbolju svetsku košarku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.