Potvrđeno: Drinčić u Vojvodini do 2021.

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Drinčić u Vojvodini do 2021.

Bez obzira što je veteran, Drinčić i te kako može da pomogne Vojvodini.

Radnički i Nikola Drinčić (34) se nisu dogovorili oko produžetka saradnje, ali zadnjem veznom nije bio problem da pronađe angažman u srpskom fudbalu.

Iz Vojvodine je u sredu popodne potvrđeno da će prekaljeni vezista definitivno pojačati "lale" i da će igrati za Novosađane u sezoni 2020/21. Ekipi će se priključiti u četvrtak, na pripremama na Zlatiboru.

S >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << obzirom na to da "stara dama" i dalje nema šefa stručnog štaba, jasno je da je iskusni zadnji vezni bio želja novog rukovodstva kluba, koje će u petak biti i zvanično izabrano.

Nikola Drinčić je i u veteranskim godinama sjajan fudbaler i značiće njegovo iskustvo Novosađanima na sredini terena gde su imali mnogo problema lane, a ovakav epilog možda se mogao naslutiti i kada na Zlatibor nije pošao Damir Zlomislić, igrač koji nastupa na istoj poziciji.

Zanimljivo je da je Drinčić prošle sezone izabran i u idealan tim prvenstva, a do sada je nastupao za mnogobrojne domaće i strane klubove.

Drinčić je ponikao u Partizanu, igrao i za Teleoptik, Spartak i Banat, potom u inostranstvu za Gazijantep, Amkar, Spartak, Krasnodar i Makabi, dok je po povratku u Srbiju opet nastupao za Partizan, Rad, Čukarički i naposletku Radnički.

Osim njega, Vojvodina želi i iskusnog Bojana Ostojića iz Partizana, ali je dogovor dve strane i dalje u magli pošto postoji opcija da fudbaler ostane u Humskoj ako dobije uslove koje traži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.