Nikola Đurđić doneo pobedu Hamarbiju

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đurđić doneo pobedu Hamarbiju

Srpski fudbaler Nikola Đurđić bio je najbolji igrač Hamarbija u pobedi nad GIF Sundsvalom u gostima rezultatom 3:2, u meču 28. kola švedskog prvenstva.

Đurđić je meč završio kao asistent i strelac i to je bio njegov 13. pogodak ove sezone.

Gosti su poveli golom Fengera već u 13. minutu. U 35. minutu odigran je brzi napad Hamarbija u kome je Đurđić centrirao Haliliju koji je dobro reagovao za 2-0.

U sedmom minutu drugog poluvremena, srpski centarfor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postigao, ispostaviće se, odlučujući gol na utakmici. Đurđić je pobegao zadnjoj liniji Sundsvala, odigrao do Barnija, koji je zatim proigrao Borhesa. Levi bek je odlično poslao loptu ka drugoj stativi odakle Đurđiću nije bilo teško da postigne svoj 13. gol u prvenstvu.

Domaćini su se posle toga trgli i Halenijus je postigao dva gola, prvi sa penala u 55. minutu, a zatim i drugi 11 minuta kasnije, ali je Đurđićeva ekipa izdržala i došla do nove vredne pobede.

Hamarbi je ovom pobedom ostao na trećem mestu, na šest poena zaostatka za vodećim AIK-om. Đurđić je novim golom došao do trećeg mesta liste strelaca.

U narednom kolu Hamarbi dočekuje ekipu Hekena, koja im je najbliži pratilac na četvrtom mestu, sa bodom zaostatka. U prethodnom duelu ove dve ekipe, koji je završen 2-2, Đurđić je bio dvostruki strelac.

Meč Hamarbi – Heken je na programu u nedelju, 4. novembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.