Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2021, 13:15

Niko se nije prijavio da organizuje finale Kupa Srbije

Prošle godine se igralo u Nišu

Izvučeni su parovi polufinala Kupa Srbije, 11 dana je ostalo do utakmica, a gde će se igrati finale – ne zna se.

Finalni meč je zakazan za 25. maj, međutim, dok se u većini zemalja unapred zna, još na početku sezone, gde će se voditi borba za drugi po važnosti trofej, u Srbiji je praksa poslednjih godina da se domaćin odredi kada dođe proleće. I da se izabere jedan od zainteresovanih gradova.

Ali, problem je što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ove godine zainteresovanih – nema. Pre godinu dana su Vojvodina i Partizan odmerili snage u Nišu, dok je ove godine sve otvoreno, pošto se za sada niko nije prijavio da bude organizator poslednje utakmice u sezoni.

Pretpostavlja se da je razlog što nema publike na tribinama, pitanje je da li će se gledaoci vratiti na stadione do 25. maja, a kada nema navijača, kada nema nekoliko hiljada „turista“ koji dođu sa strane, onda niko nije zainteresovan da bude domaćin utakmice.

Odluku o tome na kojem će se stadionu igrati finale donosi Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, a stav na današnji dan je da se prvo vidi ishod polufinalnih mečeva, pa da se onda odredi u kojem će se gradu i na kojem terenu igrati. Između polufinala i finala je mesec dana razmaka, pa u Savezu veruju da je to dovoljno vremena za oduku i organizaciju meča, pogotovo ako publika ne dobije zeleno svetlo da se vrati na tribine.

Parovi polufinala Kupa Srbije su Crvena zvezda – Radnik i Vojvodina – Partizan, a trofej brani Vojvodina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.