Niko brži od kladionica! Liverpul bez šanse nakon crnih vesti? Da li januar nudi rešenje?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 09:09

Niko brži od kladionica! Liverpul bez šanse nakon crnih vesti? Da li januar nudi rešenje?

Veliko je pitanje šta mogu da učine u zimskom prelaznom toku, a kladioničari su odmah reagovali. Imamo novog velikog favorita za titulu...

Potvrđeno je i više nema nade, Van Dajk je pokidao ligamente, odsustvovaće najmanje šest meseci, posle sledi oprezan povratak na teren, drugim rečima sezona je za njega izgubljena.

Mnogi kažu i Liverpulova.

"Veliki timovi ne zavise od jednog igrača, ali on je baš ključan. Tim ima problem sa odbranom, bez njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to je horor", tvrdi Karager, legenda kluba koji kaže da će Klop morati da izdvoji veliki novac za štopera.

"Ljudi smatraju da je Salah ključ, ali za mene je Van Dajk, jer za njega nemaju zamenu", dodaje nekadašnji kapiten Redsa.

Šta Klop može da učini?

Mediji već smatraju da šampion razmišlja da dovede Škrinjara ili da izdvoji ogroman novac za Kulibalija. Slovak košta 60 miliona, Afrikanac najmanje 80, plus januar nije vreme za ovakve transfer.

Fabinjo će se verovatno vratiti na štopersku poziciju, ali ponovo je problem partner. Jasno, Liverpul je bez Van Dajka mnogo slabiji, a kladionice su reagovale, sada je Siti favorit za titulu, naime, kvota je samo 1.89 iako ne blistaju na početku sezone, dok je na Liverpul skočola na 3.25 na pojedinim kladionicama.

Videćemo šta će učiniti prvak Engleske tek situacija je prilićno komplikovana, Liverpul je već primio 13 golova u šampionatu u pet utakmica, jasno je da je to najveći problem tima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.