Nije samo Rodrigez, Anćeloti želi još trojicu Kraljevića!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo Rodrigez, Anćeloti želi još trojicu "Kraljevića"!

Aurelio de Laurentis planira ozbiljno da ojača svoj tim.

Napolitanci su napravili svoje planove za predstojeće transfer leto, sudeći po njima bitno je samo da igrač igra u Madridu.

Već smo pisali o interesovanju za velike zvezde poput Dijega Košte i Džejmsa Rodrigeza, međutim oba posla bi itekako koštala tim sa juga Italije koji nije poznat po nenormalno visokim.

Španski AS piše kako vicešampioni Italije takođe planiraju da dovedu trojac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Reala koji je u senci od povratka Zidana na "Bernabeu". Radio se o Daniju Sebaljosu, Teu Ernandezu i Markosu Ljorenteu!

Dva kluba imaju odličnu saradnju već godinama unazad, pre par godina su u "kraljevsko-belom" paketu doveli Iguaina, Albiola i Kaljehona.

Da li nam sledi repriza pomenutog transfer pokušaja ostaje da se vidi, svakako da bi pomenuti trio dobio više minuta i prilike na "San Paolo" stadion nego li u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.