Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 14:49

Nije samo Jović sporan, Vinisijus ponavlja test na koronu

Brazilac nije pozitivan, već test nije dobro odrađen, pa je ponovljen jutros, tvrdi Zidan

Trener Real Madrida Zinedin Zidan je bio pomalo zbunjen kada je odgovarao na današnja pitanja u vezi sa testiranjem igrača na virus korona. Luka Jović je bio negativan na testriranju, ali pošto je imao kontakt za zaraženom osobonom moraće da bude u karantinu sedam dana, posle čega će opet biti testiran. Ali, nove komplikacije napravila je situacija sa Vinisijusom Žuniorom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čiji je test bio "pogrešan".

Ni sam Zidan nije umeo da objasni situaciju sa Brazilcem.

"Doktor mi je rekao da je test bio pogrešan i da moramo da ga ponovimo ovog popodneva. Slučaj sa Lukom je nešto drugo. Ne želimo da rizikujemo, nadam se da će sve brzo biti rešeno. Vinisijusov test je krenuo po zlu i ponovili smo ga jutros, a rezultate ćemo imati popodne", rekao je Zidan.

Francuz je potom objasnio da Vinisijusov test nije pozitivan, već loše urađen. Iz tog razloga igrač nije trenirao sa ekipom jutros. Protokol Primere kaže da 48 sati pre svih mečeva igrači i tehničko osoblje tima moraju kompletno da budu testirani. Ukoliko Vinisijus bude pozitivan, on će automatski biti izolovan od ostatka tima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.