Nije ni počelo, već rat! Evo šta je Junajted smislio posle bezobrazluka Barselone!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije ni počelo, već rat! Evo šta je Junajted smislio posle bezobrazluka Barselone!

Čini se da ovakve stvari UEFA mora da sankcioniše, tim pre što se ova stvar ranije u Ligi šampiona nije dešavala...

Barselona je napravila nepopularan potez kako bi obeshrabrila navijače Junajteda. Karta za utakmicu na "Kamp Nou" za gostujuće fanove biće 120 evra, što je previše.

U Junajtedu su ogorčeni, imaju mnogo zahteva za karte, ali njihovi navijači smatraju da je cena previsoka uz smeštaj i put, odnosno da nikada nijedan gostujući klub nije na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način dočekan na "Old Trafordu", odnosno nikada namerno nisu podizali cene karte za protivnika na svom stadionu.

Ovo je inače i najskuplja karta za gostovanja u istoriji Junajteda, ako ne računamo finala Lige šampiona.

Zbog toga su se Englezi odlučili na kontrameru. Karta za navijače Barselone će koštati 120 evra u revanšu, a deo tog novca će Junajted iskoristiti da finansira putovanje svojih fanova na meč.

Oni će platiti ulaznicu oko 80 evra, ostatak će finansirati klub.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.