Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 16:48

Nije loše za 65-godišnjaka: Žezusu 4.000.000 za sezonu!

Portugalski stručnjak produžio ugovor sa Flamengom

Dočekali su ga na nož, jer u Brazilu smatraju da rad u prvenstvu Portugalije nije dovoljna preporuka za klub kakav je Flamengo. Međutim, koliko je evropski fudbala odmakao na taktičkom planu jasno su videli kad im je Žorž Žezus doneo i titulu u prvenstvu i pehar Kopa Libertadores. Stoga očekivana odluka klupske vrhuške koja je produžila ugovor s 65-godišnjim strategom bar do 2021. godine.

I bogato >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ga nagradila za sve što je uradio u Rio de Žaneiru. Prema izveštajima lokalnih medija Žezus će naredne sezone inkasirati 4.000.000 evra što je plata koju samo retki imaju i u Evropi. A pride će imati i bonuse.

Ne zna se tačno kolike, ali prošle godine je Žezus dobio oko 2.600.000 evra za trijumfe u Brazilerau i Kopa Libertadores. Niko to nije očekivao.

Međutim, Žezus zna posao, na 55 utakmica koliko je Flamengo odigrao otkako je juna prošle godine Portugalac seo na klupu ostvario je 41 pobedu. Prvaci Južne Amerike nisu bili još od 1981. godine.

Nije ni čudo što su ga toliko platili da ostane.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.