Nije im uteha - Mesi se igrao i postavio rekord, Barsa pobedom spustila zavesu (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 18:59

Nije im uteha - Mesi se igrao i postavio rekord, Barsa pobedom spustila zavesu (video)

Lionel Mesi sa dva gola i jednom asistencijom briljirao danas.

Odličan oproštaj od loše sezone u Primeri za Barselonu, posebno mislimo na loš deo nakon pandemije. Ekipa Kikea Setijena je danas savladala Alaves za ubedljivih 0:5 (0:3).

Nakon što je Barsa pogodila prečku i stativu preko Vidala i Mesija, uspela je da stigne i do gola i to u 24. minutu utakmice.

Mesi je bio na desnoj strani, uputio je centaršut, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Alavesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i došla do Ansua Fatija koji je odličnim udarcem savladao protivničkog golmana za 0:1.

Nismo dugo čekali na drugi gol Barselone, odlična akcija u 34. minutu kada je Puđ pronašao Mesija, ovaj se poigrao malo sa golmanom i pogodio za veliku prednost gostiju.

Neverovatan mat u tri poteza u 44. minutu. Fantazija od lopte Lionela Mesija, Alba je bio na levoj strani koji iz prve upošljava Suareza koji lagano donosi Barseloni treći gol.

Još dva gola u nastavku utakmice za Barselonu.

Nova dobra akcija Barse u 57. minutu, tada je ponovo asistent bio Riki Puđ, a dobre realizatorske sposobnosti je pokazao Semedo za velikih 0:4.

Konačnih 0:5 delo je Lionela Mesija koji je ponovo pokazao fantastičnu saradnju sa Albom, dobio je loptu sa leve strane i volej udarcem savladao Himeneza za konačnih 0:5.

Ljuba Fejsa je danas odigrao 30-ak minuta za Alaves.

Inače, Mesi je postavio rekord španske Primere danas po broju asistencija, stigao je do brojke od 21.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.