Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerijci tražili da unesu kokoške na meč protiv Hrvatske

Navijači Nigerije zatražili su dozvolu da na stadion u Kalinjingradu, gdje njihova reprezentacija igra protiv Hrvatske, ponesu kokoške, ali im je lokalna vlast to zabranila.

"U naš informativni centar stiže mnoštvo najrazličitijih zahtjeva. Tako su navijači Nigerije pitali da li mogu da na stadion unesu kokoške. To je njihov simbol koji uobičajeno koriste na svim utakmicama, ali smo im odgovorili da to ne dolazi u obzir", rekao je ministar kulture i turizma Kalinjingradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << oblasti Andrej Jermak.

Jermak je dodao da će Nigerijce uputiti gdje mogu da kupe kokoške ako žele da na nekom drugom mjestu bodre svoju ekipu.

"Spremi smo da ispunimo i najekscentičnije zahtjeve", rekao je Jermak, prenosi Hina.

Po njegovim riječima, Kalinjingradska oblast očekuje između 130.000 i 150.000 navijača.

U Kalinjingradu će se igrati četiri utakmice: Nigerija-Hrvatska, Srbija-Švajcarska, Španija-Maroko i Engleska-Belgija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Urnebesno: Nigerijci bi s kokoškama na stadion!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Navijači Nigerije tražili da na meč protiv Hrvata u Kaljingradu unesu kokoške, koje uvek koriste na utakmicama, ali im lokalne vlasti to neće dozvoliti..Foto: MONDO/Jelica Dojčinović..Mundijal kreće, a uoči početka organizatori su se susreli sa mnogobrojnim zahtevima navijača, od kojih su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.