Nezadrživi Batler očitao lekciju najboljem defanzivcu lige i Baksima, Kris Pol izborio majstoricu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2020, 08:45

Nezadrživi Batler očitao lekciju najboljem defanzivcu lige i Baksima, Kris Pol izborio majstoricu! (video)

Majami vodi u polufinalu!

Izgubili su Milvoki Baksi i prvi meč prve runde protiv Orlanda, potom su vezali četiri pobede i zakazali duel sa Majami Hitom, "Vrelina" je počistila Indijanu.

Na startu polufinalne serije istočne konferencije, Baksi takođe gube prvi meč, sjajni Džimi Batler je srušio tim sa najboljim skorom u ligi, Majami je slavio sa 115:104.

Dobijaju Baksi prvi kvartal, ali se od starta videlo da nas čeka tesan meč, vodili su puleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Majka Budenholcera sve do poluvremena, da bi u trećoj četvrtini Majami počeo da menja stvari.

Sredinom trećeg kvartala stižu do preokreta, pa na poslednji odmor odlaze sa šest poena prednosti.

Do samog kraja je bilo veoma neizvesno, a onda je u finišu Džimi Batler preuzeo stvari u svoje ruke.

Bukvalno je rekao svojim saigračima da će sada uzeti par šuteva, da ne očekuju asistencije i krenuo je rafal.

Milvoki je prišao na -1, a potom Batler sa sedam vezanih poena donosi lepu prednost Majamiju na oko dva minuta do kraja.

Trojkom odgovara Lopez, ali Hiro uzvraća istom merom, potom Batler dvojkom odvodi Hit na +10, sve je bilo jasno u Orlando.

Batler je meč završio sa 40 poena (65% iz igre), pratili su ga Dragić sa 27 poena, Adebajo sa 12 i 17 skokova, dok je 11 dodao mladi Hiro.

Kod Baksa 28 poena Midltona, 24 je dodao Bruk Lopez, 18 je uz 10 skokova i devet asistencija ubacio Janis Adetokumbo, dvocifren sa 11 poena i Korver.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.