Neverovatno otkriće, saigrači Kantea otkrili njegovu veliku manu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno otkriće, saigrači Kantea otkrili njegovu veliku manu! (video)

Varanje u kartama nije jedino što odlikuje omalenog vezistu.

Ngolo Kante je postao jedan od najomljijenijih fudbalera na svetu.

Svojom požrtvovanošću na terenu, skromnošću i vedrinom duha van njega kupio je mnoge ljubitelje fudbala širom planete.

Svoj karakter pokazao je nedavno kada je Čelsi želeo da mu poveća platu tako što bi mu isplatili više novca na ime marketinških prava, što je Francuz odbio.

Ipak, on je čovek kao i svi ostali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa svim svojim vrlinama i manama, a Vilijan i David Luiz su otkrili još jednu pored one da vara na kartama, kako ide pesma francuskih reprezentativaca.

"Kada treba da plati račun, Ngolo napravi onu njegovu facu i kaže 'o, ne, moram da platim, ali David i ti ste tako dobri momci'. Čak i kada ga pitamo pred svima da plati, on to ne želi", otkrili su Brazilci za Čelsi TV čiji prilog možete pogledati OVDE.

Pa, Ngolo, kada potpišeš naredni ugovor moraćeš da častiš. Mnogo je to novca...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.