Neverovatno, Benfika sama sebi davala golove, crveni karton dosolio ranu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno, Benfika sama sebi davala golove, crveni karton dosolio ranu! (video)

Lisabonski ''Orlovi'' razočarali navijače na početku nove godine.

U Portugalu se igra 15. kolo tamošnjeg šampionata, a Benfika je večeras prekinula seriju pobeda.

Tim iz Lisabona poražen je na gostovanju Portimonenseu rezultatom 2:0, a kuriozitet je da su oba puta fudbaleri Benfike tresli sopstvenu mrežu!

Već u 12. minutu meča, prvi autogol je postigao Dijaz, koji je posle centaršuta domaćih sa leve strane pokušao da interveniše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u petercu, ali je to učinio nespretno i loptu je poslao iza leđa svog golmana - 1:0.

Novi šok za goste usledio je u 38. minutu, kada je i drugi štoper Benfike, Žardel, postigao autogol. On je bio u nešto težoj situaciji, golman Vlahodimos je već bio savladan, Žardel je pokušao da spasi što se spasiti može, ali mu to nije uspelo - potvrdio je pogodak domaćih, koji je pripisan njemu - 2:0.

Trener Benfike Rui Vitorija je u poluvremenu izvršio dvostruku izmenu, ušli su Seferović i Salvio, umesto Fernandesa i Ćervija, ali to nije donelo željeni rezultat.

A kada je napadač Žonas u 72. minutu dobio direktan crveni karton, postalo je jasno da od preokreta definitivno neće biti ništa.

Naši reprezentativci Andrija Živković i Ljubomir Fejsa su i ovog puta bili u startnoj postavi Benfike, a na terenu su proveli svih 90 minuta.

Benfika je posle ovog poraza ostala na trećem mestu sa 32 boda, iza Porta sa 36 (meč manje) i Brage sa 33. Portimonense se popeo na sedmo mesto sa 23 osvojena boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.