Neuništivi Vardi ponovo u dresu Gordog Albiona?

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuništivi Vardi ponovo u dresu "Gordog Albiona"?

Nije nemoguće.

Blista Džejmi Vardi u dresu Lestera ove sezone, izuzetno mu prija sistem koji je uspostavio Brendan Rodžers, pa je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 10 postignutih golova.

Izabran je i za najboljeg igrača lige u oktobru, pa se postavlja pitanje da li za 32-godišnjeg golgetera ima mesta u reprezentaciji Engleske?

On se 2018. godine povukao iz reprezentacije kako bi se posvetio Lester sitiju, ali povratak u dres nacionalnog tima nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u potpunosti isključen.

Selektor "Gordog Albiona" Gereta Sautgejt je istakao da u ovom trenutku želi da pruži šansu mlađim igračima, ali ne otpisuje mogućnost da poziv u reprezentaciju pošalje i na adresu napadača "Lisica" u skorijoj budućnosti.

"Svesni smo njegovog kvaliteta.

Za mene je ta opcija ostala otvorena. Ne vidim u ovom trenutku poentu, jer sam sa Džejmijem razgovarao o potrebi za mlađim igračima na toj poziciji.

Sada nije prilika, ali pratimo situaciju jer imamo spremnog i iskusnog igrača, koji bi mogao da dobije šansu kada procenimo da je pravi trenutak
", izjavio je Sautgejt.

Prvi špice Engleske trenutno je kapiten Hari Kejn, a tu su i mladi napadači Čelsija i Mančester junajteda Temi Abraham i Markus Rašfrod, kao i napadač Bornmuta Kalum Vilson.

Možda bi za Vardija prava prilika bila da se u nacionalni tim vrati za Evropsko prvenstvo naredne godine, videćemo kako će se situacija razvijati, ali je u poslednjih par godina postalo jasno da je Džejmi Vardi čovek za velike stvari.

Na poslednjem spisku Gereta Sautgejta našlo se ovih 27 imena.

Golmani: Tom Hiton, Džordan Pikford, Nik Poup

Odbrana: Trent Aleksander-Arnold, Ben Čilvel, Džo Gomez, Hari Megvajer, Tajron Mings, Deni Rouz, Džon Stouns, Fikajo Tomori, Kijeran Tripije

Sredina: Ros Barkli, Fabijan Delf, Džordan Henderson, Džejms Medison, Mejson Maunt, Aleks Okslejd-Čemberlejn, Deklan Rajs, Heri Vinks

Napad: Temi Abraham, Kalum Hadson-Odoi, Hari Kejn, Markus Rašford, Džejdon Sančo, Rahim Sterling, Kalum Vilson

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.