Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 13:35

Nestorovski potvrdio kontakte sa Crvenom zvezdom

Ali odbacio mogućnost dolaska u Beograd... Za sada

Makedonski napadač Ilija Nestorovski nekoliko puta je u protekle dve godine dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom. Srpski prvak navodno je ozbiljno bio zainteresovan za 30-godišnjeg centarfora rođenog u Prilepu, ali nijedan pokušaj da dođe do njega nije uspeo.

U kraćem razgovoru za TV Arena sport Makedonac je govorio o trenutnoj situaciji u Italiji i svojim prognozama oko nastavka Serije A, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dotakao se i pomenutih glasina. Koje zapravo više i nisu glasine, jer Nestorovski je potvbrdio određene kontakte sa crveno-belima...

"Bilo je nekih razgovora, ponuda... Pre oko osam meseci i pre toga pre oko godinu i nešto dana. Ali morao sam da se zahvalim. Lepo mi je ovde u Italiji. Ovde mi je porodica, deca idu u školu, uče jezik... Nikad se ne zna šta donosi budućnost, međutim sada nam je dobro ovde i ostajemo u Italiji", kazao je Nestorovski.

Makedonac ima još pune dve godine ugovora sa Udinezeom u kom igra od prošlog leta, kada je stigao kao slobodan igrač iz Palerma. Ove sezone postigao je samo jedan gol u Seriji A. Ranijih godina u dresu kluba sa Sicilije bio je mnogo uspešniji...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.