Nesrećna sudbina (golmanske) porodice Gan

Izvor: RTS, 26.Okt.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesrećna sudbina (golmanske) porodice Gan

Lester je ostvario najubedljiviju pobedu na gostovanju u istoriji Premijer lige prošle noći protiv Sautemptona (9:0), a golman poražene ekipe Angus Gan je dokazao da iver ne pada daleko od klade.
Angus, koji je na meču sa Lesterom devet puta vadio loptu iz mreže, nadmašio je uspeh svog oca Brajana, koji je i sam nekada branio u Premijer ligi.

Brajan je 1992. godine, igrajući za Norič, sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta vadio loptu iz gola, pošto je njegov tim izgubio od Blekburna sa 7:2.
Naravno, Angus i Brajan su jedini otac i sin koji su primili po sedam golova na meču u Premijer ligi. 
Interesantno, čudesna je i sudbina Angusovog kolege sa druge strane terena.
Kasper Šmajhel je branio mrežu Lestera u pobedi od 9:0, kao što je njegov otac Peter čuvao mrežu Mančester junajteda u pobedi "đavola" protiv Ipsviča 1995. godine - i tada je bilo 9:0. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.