Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 17:09

Nepromišljenost ili pomračenje svesti u Lutonu? A onda samo žuti karton?! (VIDEO)

Arbitar Toni Herington oprostio vezisti domaćeg tima u okršaju sa Svonsijem

Neverovatna scena na utakmici engleskog Čempionšipa između Lutona i Svonsija. Veznom igraču domaćeg tima Henriju Lensburiju bukvalno je pao mrak na oči u 28. minutu, kada je brutalno po nogama udario defanzivca gostiju Rajana Meninga.

Ono što je još neverovatnije, arbitar Toni Herington je ovom prilikom obojici igrača dodelio žuti karton. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Mening jete provocirao i gurnuo loptu ispred Lensberija. Možda je igrač Lutona želeo da ispuca loptu, ali je reagovao potpuno nepromišljeno. Mening mu je bio preblizu, pa čak i da nije odgurnuo loptu, postojala bi mogućnost da ga Lensburi povredi.

Vezista Lutona je bio previše nervozan za nekoga čiji je tim u tom trenutku vodio sa 3:0. Mogao je da ostavi svoj tim sa desetoricom igrača, ali ostaje da se vidi da li će biti naknadnih suspenzija za ovo.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.