Nenad Pagonis vs. Nikola Milačić, ne propustite priliku da bodrite srpskog kik-boksera na putu ka svetskom vrhu!

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Pagonis vs. Nikola Milačić, ne propustite priliku da bodrite srpskog kik-boksera na putu ka svetskom vrhu!

Nenad Pagonis, jedan od naših najuspešnijih sportista i svakako jedan od najuspešnijih kik-boksera svih vremena u Srbiji, nastavlja da beleži fantastične rezultate (8 mečeva i 8 pobeda, većinu nokautom). Pred njim su novi izazovi, a devetom pobedom Nenad bi ušao u prvih 50 boraca na svetu, što bi mu otvorilo put ka vrhu svetskog boksa. Tada bi imao priliku da se bori sa borcima poput: Anthony Joshua, Gennady Golovkin (GGG) i Erislandy Lara (trenutni šampion u Super Welterweight kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u IBO).
U Novom Sadu, u subotu 24. marta. u maloj hali SPENS-a će biti održan profesionalni boks meč za IBO titulu Interkontinentalnog prvaka u Cruiserweight kategoriji, gde će Nenad odmeriti snage sa crnogorskim borcem Nikolom Milačićem koji takođe beleži sjajne rezultate (17 pobeda, 11 nokautom).
Budimo u subotu uz Nenada i pomozimo mu da ostavri svoj san na putu ka vrhu svetskog boksa.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.