Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 12:48

Nemanja Matić uz oštećene iz Borca: Uz vas sam u borbi za pravdu i istinu

Podrška bivšim igračima čačanskog kluba

Već uhodana taktika funkcionera klubova, nove žrtve među igračima. A ni istorija klubova nije pošteđena pošto to više nije onaj stari Borac. Bivši igrači čačanskog kluba zato su stupili u štrajk glađu, a pored slučajnih prolaznika podršku su dobili i od asa Mančester junajteda Nemanje Matića.

Zdravo momci. Veoma mi je žao što sam sprečen da dođem i da vam pružim podršku, ali ovim putem hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da kažem da sam uz vas u ovoj borbi za pravdu i istinu. Želim vam svako dobro, nadam se da ćete da istrajete u vašoj borbi i da znate da niste sami. Veliki pozdrav i čuvajte se“, rekao je Matić u video podršci objavljenoj na Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Lepo bi bilo kad bi se i ostali reprezentativci pridružili. Jer na sličan način srpski fudbal već je ostao bez Borca, Jagodine, Smedereva, Proletera i da ne nabrajamo dalje. Lista je podugačka.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.