Nemački mediji: Meč visokog rizika, Bajern gladan pobede

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački mediji: Meč visokog rizika, Bajern gladan pobede

Utakmica između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu označena je kao "meč visokog rizika", pišu nemački mediji. Dodaje se da je desetkovani Bajern gladan pobede na startu nove sezone u Ligi šampiona.
Kako se navodi, minhenska policija spremila je visoke bezbednosne mere i uvećala aktivnost u gradu ali i oko njega, jer se očekuje oko hiljadu "kritičnih navijača iz Beograda".

Za susret >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nemačkog i srpskog šampiona angažovano najmanje 400 pripadnika policije, navodi Abendcajtung.
Reporter Tanjuga iz Minhena javlja da se očekuje najmanje 5.000 pristalica Zvezde i svih delova Evrope.
Nemački Sport piše o desetkovanom Bajernu, koji je "gladan pobede na startu nove sezone Lige šampiona", ali i "beogradskom Mesiju – Marku Marinu".
"Motor ekipe je nekadašnji član Menhengladbaha i Verdera, beogradski Mesi, kako ga je nazvao prijatelj Manuel Nojer", navodi se u tekstu.
Nemački mediji su istakli da je Bajern specijalista za pobede u prvom kolu elitnog takmičenja, pošto je bio uspešan u poslednjih 15 uvodnih mečeva.
Utakmica prvog kola Grupe B Lige šampiona igra se od 21.00 na "Alijanc areni". Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, Radiju Beograd 1, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča pratite i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.