Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 13:59

Nekada ludeo zbog Balotelija, a sada mu je žao što nema klub

Selektor Italije Roberto Mančini izjavio je da mu je veoma žao što Mario Baloteli ne može da pronađe klub. Njih dvojica se dugo poznaju, a sarađivali su u Interu i Mančester sitiju.
Baloteli je bez kluba od letos, kada mu je istekao ugovor sa Brešom.

"Marija sam upoznao kada je bio dečak i volim ga. On sada ima 30 godina i na vrhuncu je tehničke zrelosti. Žao mi je što je u ovakvom stanju i što ne može pronaći klub", rekao je Mančini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Selektor italijanske reprezentacije i Baloteli sarađivali su u Interu i Mančester sitiju, a njihov odnos bio je veoma specifičan, toliko da je mnogo puta Mančini "čupao kosu" zbog Marija. 
"Nije bio na zadovoljavajućem nivou ni prethodnih godina. Šteta, jer on bi nam bio veoma koristan", zaključuje italijanski stručnjak.
Baloteli je tokom karijere nastupao za Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, Nicu, Marselj i Brešu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Manćini žali Balotelija jer ga niko neće

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020

Veoma mi je žao što Mario Baloteli ne može da pronađe klub, upoznao sam ga još dok je bio dječak i volim ga, izjavio je selektor Italije Roberto Manćini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.