Nejmar pravio šou, Ričarlisonov debi iz snova, Argentini svejedno, i bez Mesija suša!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar pravio šou, Ričarlisonov debi iz snova, Argentini svejedno, i bez Mesija suša!

Prijateljski mečevi po Južnoj Americi, Brazil priredio šou protiv slabašnog rivala, Ikardi predvodio napad Argentinaca, bez efekta...

Sa Mesijem ili bez njega, Argentina ne daje golove, prijateljski meč sa Kolumbijom je završio 0:0, mada nije bilo nezanimljivo. Selektor Skaloni je počeo sa Ikardijem, Dibalu ostavio na klupi.

Palasios i Ikardi su imali šanse, "Albiseleste" bolji u prvom delu, Kolumbija je pretila u nastavku, kada se istaka golman Argentinaca Armani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dibala je ušao u nastavku, nije promenio ništa, pa je posle pobede nad Gvatemalom, novi selektor Skaloni stigao do prvog remija.

Brazilci ne praštaju, "petarda" protiv slabog Salvadora, "Selesao" je na "FedEx" stadionu do vrha napunio mrežu rivala, Nejmar je iz penala načeo nejakog protivnika nakon pet minuta, da bi Ričarlison svoje prve korake za Brazil obeležio golom. On je dao još jedan, a strelci su još bili Kutinjo i Markinjos.



Nejmar je uz gol, imao i tri asistencije, dominirao je na terenu, željan fudbala i zabave, ovo je dobar znak i za PSŽ.

Amerikanci su noćas savladali večitog rivala Meksiko, "minimalac" je delo Adamsa, pre toga su "Sombrerosi" ostali sa desetoricom, Zaldivar je isključen.

Venecuela je slavila u Panami, ko drugi, Rondon, bio je strelac oba gola, dok je Ekvador istim rezultatom savladao Gvatemalu, doduše tek u finišu kada su u poslednjih deset minuta Ener Valensija i Ibara prelomili meč.

Kolumbija - Argentina 0:0

Brazil - Salvador 5:0

SAD - Meksiko 1:0

Panama - Venecuela 0:2

Ekvador - Gvatemala 2:0

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova Argentina počinje da diše bez Mesija... Promenjen ceo tim, Dibala na klupi, Armani igrač utakmice

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2018

Četiri dana posle pobede nad slabašnom Gvatemalom, Argentina je opet naletela na tvrdo i osvežila mundijalske rane. Odigrala je 0:0 protiv Kolumbije u prijateljskom meču što samo po sebi i nije loš rezultat. Ipak, od Argentine se očekuje mnogo više.. Ali ako se igra Argentine uporedi sa onom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.