Nejmar pogubio konce i udario navijača VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar "pogubio konce" i udario navijača VIDEO

Brazilskog fudbalera Nejmara verovatno očekuje nova kazna i moguća suspenzija, nakon što je udario jednog navijača posle utakmice.

Nejmar je branio boje svog Pari Sen Žermena u Kupu Francuske, gde je trofej pripao Renu, posle penala.

Brazilac je bio vidno frustriran tokom celog meča, a i posle njega, a sve je kulminiralo kada je sa saigračima prolazio kroz tribine stadiona kako bi došao do uručenja medalja za drugo mesto.

On je ušao u verbalni sukob >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa jednim navijačem, pretpostavlja se, Rena, a zatim ga i udario pesnicom. Ceo incident zabeležile su brojne kamere koje su držali navijači.

Ovakav potez samo je dodatno upropastio ovu nedelju za Nejmara, jer je Brazilac dobio i suspenziju od tri meča u Ligi šampiona, zbog kritikovanja i napadanja sudija posle ispadanja iz ovosezonskog takmičenja od Mančester junajteda.

Evropski mediji pretpostavljaju da će Fudbalski savez Francuske oštro kazniti Nejmara zbog ovog ispada, ali se zvanična odluka i dalje čeka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.