Nejmar i Leonardo oči u oči - Ovo je epilog, Brazilac prelomio!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar i Leonardo oči u oči - Ovo je epilog, Brazilac prelomio!

Kraj?

Sve je izvesnije, Nejmar će obeležiti i ovaj letnji prelazni rok, pošto su šanse za njegov ostanak u Pari Sen Žermenu svedene na minimum.

U ponedeljak je bio oči u oči sa direktorom Leonardom, a mediji na Ostrvu, pozivajući se na ''Skaj Sport'', večeras tvrde da je Brazilac definitivno prelomio da napusti redove šampiona Francuske.

Tu molbu je večeras i preneo Leonardu, ali mu navodno nije rekao gde želi da ode, iako se već nedeljama najavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov povratak u Barselonu, a istovremeno ima i nagoveštaja da bi i Real mogao da iskoristi ovu situaciju.

ESPN prenosi da su Leonardo i Nejmar prethodno obavili nekoliko telefonskih razgovora, a da su danas prvi put na tu temu razgovarali oči u oči.

Nejmar danas nije trenirao sa ekipom, niti će biti u timu na pripremnoj utakmici protiv Dinama iz Drezdena, pa će ovih dana raditi individualno u teretani, uz obavljanje određenih testova.

Ono što bi sada mogla da bude prepreka njegovoj želji za povratkom u Barselonu, jeste transfer Grizmana na Kamp Nou, ali od pomoći bi mogao da mu bude zemljak Kutinjo, čiji se odlazak iz Barselone očekuje ovog leta, možda baš u PSŽ, što bi olakšalo transfer Nejmara u suprotnom smeru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.