Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2021, 01:30

Nedović teže povređen i ljut: Dečko, to se ne radi...

Srpskog košarkaša verovatno čeka pauza

Panatinaikos je sinoć tukao Lavrio sa 102:83 i zadržao prvo mesto na tabeli grčkog šampionata, međutim utakmicu je obeležila teža povreda Nemanje Nedovića. Srpski reprezentativac igra veoma dobro u poslednje vreme - i sinoć je do momenta kad je morao da izađe sa parketa sakupio 15 poena i sedam asistencija - pa mu je ono što se dogodilo teško palo.

Pogotovo što ga verovatno čeka duža pauza...

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << "Upravo sam video snimak... Kada kasniš i dolaziš sa boka šuteru treba da se gubiš odatle. Jer ništa ne možeš da uradiš, već si zakasnio... Nije me briga ko je defanzivac i koliko ima godina. To se jednostavno ne radi. Da, može da se desi, ali isto tako nije smelo da se desi. Kraj priče", napisao je Nedović na Tviteru.

Momak na čiju je nogu doskočio srpski bek zove se Aleksandros Nikolaidis i igra za Lavrio kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa. To je doprinelo da na društvenim mrežama Nedović doda kako ne želi nikoga da optužuje, ali...

"Ako od ovoga pravite PAO-Oli stvar vaš koeficijent inteligencije ospod nule i nema smisla raspravljati. Ne, nikoga ne optužujem, zato sam i napisao da me ne zanima ko je dečko i kako se zove. Naravno da to nije uradio namerno", zaključio je srpski internacionalac.

Snimak sporne situacije pogledajte OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.