Nedović o novom pozivu Đorđevića i likovanju zbog poraza

Izvor: B92, 12.Sep.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović o novom pozivu Đorđevića i "likovanju zbog poraza"

Nemanja Nedović napisao je da bi se odazvao pozivu Aleksandra Đorđevića, ako do njega dođe leta 2020. godine.

Srpski košarkaš nije se našao na spisku igrača za pripreme za Svetsko prvenstvo, što je saznao, kako kaže, preko Tvitera.

Na istoj društvenoj mreži bek Armanija bio je aktivan u sredu kada je odgovarao na mnoga pitanja srpskih navijača.

Jedno od njih bilo je "da li bi se odazvao pozivu Aleksandra Đorđevića naredne godine".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Naravno, ja igram za Srbiju", odgovorio je Nedović.

Mnogi su Nedovića optužili da likuje na poraz "orlova" u Kini, s čime on nije mogao da bude saglasan: "Pa ko likuje? Pa bio sam u toj situaciji 2015. Proveo sam više vremena preko leta sa njima nego sa porodicom".

Navijači su napisali da im se čini da on i Kalinić likuju, čitajući pojedine portale, na šta je Nedović odgovorio: "Ne čitaj 'portale'".

Bek Armanija ovog leta imao je manji zahvat na kolenu i zbog toga se postavlja pitanje da li bi uopšte mogao da igra u Kini. Nedović je i u tu sumnju otklonio.

"Mogao sam da igram", kratko je napisao.

Srbiju narednog leta očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre i tada ćemo dobiti odgovor da li će se Nedović, ali i Kalinić, naći na spisku igrača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović odgovarao na pitanja navijača: "Pa ko likuje, ljubi te brat?"

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019

Nemanja Nedović odgovarao je na pitanja navijača na Tviteru...Aktivan je na društvenim mrežama Nemanja Nedović i često odgovara na pitanja navijača, što je radio juče...Nakon što se nije našao na spisku Aleksandra Đorđevića, Nemanja Nedović je istakao da je za to saznao na Tviteru, a mnoge...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.