Ne znam šta se dešava, od njega prave idiota

Izvor: B92, 19.Jul.2020, 13:42

"Ne znam šta se dešava, od njega prave idiota"

Vozač Formule 1 Džordž Rasel stao je u odbranu kolege Aleksa Albona.

Albon se nije najbolje pokazao u kvalifikacijama za Hungaroring (nedelja, 15h), što je izazvalo reakciju kritičara.

Rasel i Albon su zajedno prošli kroz "mlađe kategorije" automobilizma i vozač Vilijamsa ističe da su kritike na račun vozača Red Bula neopravdane.

"Ja znam Aleksa poslednjih 15 godina. On je jedan od najboljih vozača koje imamo. Maks, Šarl, svi ćemo vam to reći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - on je uvek bio među najboljima u svemu čime se bavio. Tako da ne znam šta se kog đavola dešava", rekao je Rasel za Skaj sports F1.

Albon se mučio u kvalifikacijama u Mađarskoj, te je zbog navodnih problema sa bolidom odustao tokom drugog dela kvalifikacija.

"Osećam se baš loše zbog toga jer se pravi takva slika da on ispada da je idiot, a to apsolutno nije. Pobedio je u svemu čime se bavio, tako da ne zna šta se dešava ali oni to moraju da srede za njega", dodao je Britanac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.