Ne spominjite mu više Iska, Anćeloti opsovao na priče o transferu

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 19:14

Ne spominjite mu više Iska, Anćeloti opsovao na priče o transferu

Italijan opsovao u engleskom stiglu.

Menadžer Evertona Karlo Anćeloti stavio je tačku na mogućnost dolaska španskog fudbalera Iska na Gudison park sve dok ne počne zimska pijaca.

Već skoro tri nedelje se spekuliše da bi i Isko, koji je nezadovoljan u Realu, mogao da krene putem Hamesa Rodrigeza i šest meseci kasnije i od pređe u Everton.

Anćeloti je za razliku od prvog komentara na ovu temu početkom meseca, kada se rado prisetio saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Iskom, sada bio mnogo direktniji, konkretniji i oštri.

"Nismo počeli da razmišljamo o dovođenju igrača u januaru. Nije tačko da sam u kontaktu sa Iskom. Dakle, svi ti komentari su, kako se to ovde kaže, s*anje" - rekao je Anćeloti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.