Ne samo zato što je ubitačan strelac, evo zašto giganti žele Jovića!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne samo zato što je ubitačan strelac, evo zašto giganti žele Jovića!

Luka Jović briljira ove sezone na svim frontovima.

Mladi fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta koji je pozajmljen od strane Benfike (Nemci imaju opciju kupovine po ceni od samo 6 miliona evra i samo je pitanje trenutka kada će je iskoristiti) Luka Jović, ove sezone briljira, jedan je od najboljih strelaca u Ligi Evrope i u nemačkoj Bundesligi, pa nije ni čudo što ga žele najveći evropski giganti.

Cena mu neumoljivo raste, a još jedan podatak posebno impresionira. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Naime, među igračima koji imaju 21 godinu ili manje, kada gledamo asistente u najjačim ligama na svetu, Luka Jović se nalazi na šestom mestu, jedini koji su od njega u ovom trenutku bolji su Sančo (10), Nojhaus (7), Aleksander-Arnold, Mbape i Rašford (6). Luka Jović trenutno ima 5 asistencija.

Ako gledamo broj golova u najjačim ligama na svetu, Mbape je neprikosnoven među mladim igračima sa 22 gola, Luka Jović je odmah iza njega sa 15 postignutih...

Mislimo da je samo pitanje trenutka kada ćemo ga gledati u nekom jačem klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.