Ne prestaje polemika: I legendarni Pjerluiđi Kolina se oglasio o golu na srpskom derbiju, evo kako bi on presudio

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne prestaje polemika: I legendarni Pjerluiđi Kolina se oglasio o golu na srpskom derbiju, evo kako bi on presudio

On ima jasan stav šta bi uradio!

Od kada je u nedelju odigran 158. večiti derbi, a bodovi podeljeni, ne prestaje polemika oko gola Ričmonda Boaćija, a po svemu sudeći ona će još potrajati. Strasti su se toliko uzburkale da je golman crno-belih Vladimir Stojković rekao da će se odreći srpskog pasoša, nakon čega je reagovao i njegov klub saopštenjem da je to rekao u afektu, do činjenice da sudija Nenad Đokić dobija brojne pretnje nakon meča. Ðokić je kao arbitar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz gola signalizirao Danilu Grujiću da je lopta posle udarca glavom Boaćija prešla zamišljenu gol liniju.

Polemika se toliko raširila da je o ovom golu govorio i legendarni italijanski arbitar Pjerluiđi Kolina, koji je izneo svoje mišljenje o tome da li je lopta prešla gol liniju.

"Na snimku se sve jasno vidi, čuvar mreže barem pola mera vadi loptu iz gola. Da sam ja bio sudija, takođe bih pokazao na centar", istakao je Kolina u razgovoru za italijansku radio emisiju "Top Gol", prenosi blicsport.

[banneer]

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.