Ne pominjite Lejkersima Kanadu, crni niz od šest godina, Vorenova noć iz snova!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2020, 09:06

Ne pominjite Lejkersima Kanadu, crni niz od šest godina, Vorenova noć iz snova!

Lejkersi su zaboravili kako izgleda pobeda protiv Reptorsa, junak večeri bek Indijane. Rekord Klipsa...

Tužna tradicija Lejkersa je nastavljena. Oni šest godina nisu dobili Reptorse, nadali su se da bi na Floridi mogli da prekinu crni niz, ali ništa od toga. Lebron je ubacio 20 poena, Dejvis 14, ali veći problem od toga je bio ostatak tima. Kada je Džejms izašao da odmori pred finiš, Kanađani su to iskoristili, napravili seriju 10:0 i nisu se osvrtali. Razbili su lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zapada u poslednjoj četvrtini. Lejkersi su napravili 17 grešaka, šutirali oko 35%, najgore u sezoni. Nisu imali rešenja za Lovrija koji ih je rasturio 33 poena, 14 skokova i 6 asistencija.

Poraz ne boli, igra svakako, završiće prvi na Zapadu, imaju 5.5 pobeda prednosti nad Klipersima koji su napravili rekord, 25 trojki, pregazili su Pelikanse. Pol Džordž je ubacio 28, Leonard 24 poena, do poluvremena u kome je tip sa Pacigfika ubacio 77 poena, bilo je gotovo, imali su +22. Zajon na drugoj strani bez većeg učinka, 7 poena, 5 skokova.

Junak večeri je Ti-Džej Voren koji je sasuo rafal u Sikserse, naime, ubacio je 53 poena za Indijanu, pogodio 20 od 29 šuteva. Oladipo i Aron Holidej su dodali po 15 poena, na drugoj strani Embid 41, uz 21 skok, Haris je ubacio 30, ali velika partija Kamerunca se nije isplatila.

Videli ste verovatno, Majami je ostao dve pobede ispred Pejsersa nakon trijumfa protiv Denvera, a na Zapadu, Oklahoma kasni pola pobede nad Jutom koju je noćas savladala, sjajnom igrom u prvom delu. Tander je vodio 66:42 na poluvremenu, Džezeri nisu ni prišli. Oklahoma je imala šestoricu dvocifrenih igrača, Džildžes Aleksander je ubacio 19, Pol 18, Adamas 16, uz 11 skokova.

Rezultati:

Majami - Denver 125:105

Oklahoma - Juta 110:94

LA Klipers - Nju Orleans 126:103

Indijana - Filadelfija 127:121

Toronto - LA Lejkersi 107:92

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.