Ne, ne sanjate, Jokić odigrao partiju života! Lebron debitovao tučom, Dončić neverovatan! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne, ne sanjate, Jokić odigrao partiju života! Lebron debitovao tučom, Dončić neverovatan! (video)

Kakvo ludo veče u NBA ligi, Nikola Jokić ušetao u istoriju košarke. Na Lebronovoj premijeri u Holivudu desetominutna tuča, Luka Dončić pokazao šta Amerikanci mogu da očekuju od njega!

Debi Lebrona Džejmsa u Los Anđelesu obeležen je porazom i tučom. Slavili su Roketsi, 36 poena Hardena je bilo odlučujuće, Džejms je ubacio 24, ponovo su Lejkersi očajno šutirali trojke, to će biti najveći problem u sezoni.

Meč je obeležila velika tenzija, zatim i tuča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obično mirnog Krisa Pola i Brendona Ingrama. Tačnije Ingram je započeo sukobom sa Hardenom, nad kojim mu je sviran prekršaj, pa onda nastavio sa sudijama, Pol je onda uperio prst u Ronda i dobio udarac. Onda je eksplodiralo, Lebron je rastavljao zavađene strane, njemu je Kris Pol prijatelj. Pol je optužio Ronda da ga je pljunuo.

Prekid je trajao deset minuta, na kraju, bolje je prošao Hjuston poslednja četiri minuta su dobili sa 15:8, Harden je pogodio ključnu trojku nekih sedamdeset sekundi pre kraja i pobeda je otišla u Teksas.

Here's a better video of the lakers-rockets fight. What a game it was! pic.twitter.com/FSlQIdnRrw

— OpinionatedFacts (@OpinionFax) 21. октобар 2018.

Nagetsi su lako savladali Sanse, držali su prednost od početka, Jokić neverovatan, 35 poena, 12 skokova, 11 asistencija, imao je 4 ukradene lopte, otvorio sezonu tripl dablova. Neverovatnu partiju je zaokružila publika skandiranjem "MVP", Jokić nije promašio nijedan šut iz igre, svega jedno slobodno bacanje. Ušao je u istoriju, tripl dabl bez promašaja je napravio samo Vilt Čembrlen dva puta u drugoj polovini šezdesetih. Loša vest za Denver je povreda Vila Bartona, videćemo koliko će odsustvovati.



U timu našeg Kokoškova koji je potpuno nadigran, Debin Buker 25 poena, Sansi nisu mogli ništa protiv neverovatnog Jokića.

Portland je dobio Sparse, pokazao još jednom da u Oregonu zaista igraju sjajno, DeRozan je brojao do 28, ali drugu i treću četvrtinu su Blejzersi dobili sa 15 razlike, Lilard 29 koševa, Nurkić 12, uz 8 skokova. Portland je šutirao 53%, jasno je zbog čega je pobeda u "Moda centru" zagarantovana kad ovako pogađaju.

Primera gran noche de Luka Doncic en la NBA.

26 puntos, 6 rebotes, 3 asistencias y victoria. pic.twitter.com/rMhBMUH41z

— Ignacio Ojeda (@Ojeda_SB) 21. октобар 2018.

Dalas je ubacio 140 poena Minesoti u pravoj poplavi koševa u Teksasu, DeAndre Džordan je ubacio 22 poena, Dončić sjajan sa 26, imao je 6 grešaka, ali i isto toliko skokova. Slovenac je ubacio četiri trojke, pokazao kakvo će biti pojačanje za Mavse u svojoj drugoj utakmici u NBA ligi. Dončić je u finišu slomio rivala koji je imao 15 razlike u prvoj četvrtini. Najveći evropski talenat je ubacio četiri poena kada se lomilo preko Rouza koji je postigao 28 poena, najviše u poslednje dve godine.

Šarlot je slavio u Majamiju, novih 39 poena Kembe Vokera, prvog strelca lige. Dragić je ubacio 20, uz 7 asistencija, ali je pobeda otišla u Severnu Karolinu. Detroit je dobio u Čikagu, 33 poena Grifina, bilo je napeto, Zak Lavin je na drugoj strani imao isti učinak.

Filadelfija je savladala Orlando, uz 32 poena Embida, Vučević je brojao do 27, imao 13 skokova i 12 asistencija, tripl dabl fantastičnog Crnogorca nije bio dovoljan, Redik je pogodio trojku i zaokružio sjajno veče, osam trojki, na pravi način je odmenio povređenog Simonsa.

Još jedan tesan meč, u Njujorkui, Boston je nekako stigao do pobede, Tejtum je brojao do 24, pravio je i dobre i loše stvari, promašio zakucavanje, pa pogodio težak šut. Na kraju je napravio i loš faul, Trej Burk je mogao da sa penala donese produžetak Niksima, ali je promašio prvo bacanje i na kraju šansu da izvuče tim.

U jednom od derbija Istoka, Toronto je dobio u prestonici 28 poena Lovrija i 12 asistencija, dobio je sudar sa Džonom Volom, Kanađani su odmarali Leonarda, ali i pored toga slavili, Vizardsi bez pobede na startu, dok su Reptorsi krenuli u sezonu, perfektno sa tri pobede.

I na kraju, Oladipo je sa 25 poena vodio Indijanu do očekivane pobede protiv Netsa, Bogdanović i Tajrek Evans dodali po 15 poena, MekKvin 14 u poslednjoj četvrtini, serija 13:0 u poslednjem kvoteru je prelomila stvari za Pejserse.

Rezultati:

LA Lejkers - Hjuston 115:124

Portland - San Antonio 121:108

Denver - Feniks 119:91

Dalas - Minesota 140:136

Majami - Šarlot 112:113

Čikago - Detroit 116:118

Filadelfija - Orlando 116:115

Njujork - Boston 101:103

Vašington - Toronto 113:117

Indijana - Bruklin 132:112

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika tuča u LA: Pljuvanje, prst u oku, pesnice, isključenja... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2018

Debi Lebrona Džejmsa u Stejpls centru neće se pamtiti po dobrom. Novajlija iz Klivlenda ubacio je 24 poena za Lejkerse, međutim, to nije bilo dovoljno da se sruši Hjuston (115:124), u meču koji je trebalo da bude možda i najzanimljiviji u NBA kad je sinoćnji program u pitanju, a obeležen je tučom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.