Ne, ne govorim o sudijama, ali oni su šutnuli 36 bacanja, a mi 11

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne, ne govorim o sudijama, ali oni su šutnuli 36 bacanja, a mi 11"

Selektor reprezentacije Rusije Sergej Bazarevič nije bio zadovoljan sudijskim kriterijumom u utakmici sa Argentinom.

Njegovi igrači su poraženi u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja na Svetskom kupu u Kini.

"Imajući u vidu upozorenje od FIBA u vezi sa komentarisanjem suđenja... Ja neću da govorim o sudijama, ali kažem da smo imali 28 prekršaja, a oni 17 i da su oni izveli 36 slobodnih bacanja", rekao je Bazarevič.

Dodao je i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovom slučaju ne govori o sudijama.

"Ne, to nije tako. Govorim samo o slobodnim bacanjima. Mi smo izveli 11, a cela naša igra se svodi na igru pod košem. Dakle... Ja mislim da je to jedna činjenica o utakmici", dodao je Bazarevič.

Selektor je istakao i da se njegovi izabranici već upoznaju sa sledećim protivnicima, Venecuelom i Poljskom.

"Naši momci već rade. Poljska je odlična, imaju iskusne igrače. Nemaju veliku rotaciju, ali ih selektor Majk Tejlor trenira već godinama i oni znaju kako se igra. Protiv Venecuele smo igrali na turniru u Italiji. To je čvrst tim", naveo je Bazarevič.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.