Ne čupajte kosu s glave! Ovoliko košta 30 sekundi reklame za Superboul!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne čupajte kosu s glave! Ovoliko košta 30 sekundi reklame za Superboul!

Neverovatno!

Bliži nam se Super boul, igraće Kanzas "čifsi" i San Francisko "fortinajnersi". Ono što mnoge zanima jeste kakav je program i koliko novca je potrebno izdvojiti za reklamu?

Otkrivene su cene za 2020. godinu.

Naime, ukoliko želite da se vaša reklama pojavi u vreme "Super boul" utakmice Kanzasa i San Franciska, moraćete da platite 5,6 miliona dolara.

Ovo je za 400 hiljada viša suma u odnosu na prethodnu godinu.

Ko će se odlučiti za ovakav potez?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZA POLA MINUTA PRAVO BOGATSTVO: Evo koliko košta reklama za vreme Superboula

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020

U odnosu na prošlu godinu skuplje je za 400.000 dolara...Superboul LIV biće odigran u nedelju 2. februara, a za Lombardijev trofej boriće se Kanazas Siti Čifsi i San Francisko Fortinajnersi...Sam meč prevazilazi samo sportske okvire i predstavlja spektakl na kojem tokom poluvremena nastupaju svetske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.