Navijačica želela Mesijev potpis, on je ohladio - provokacija?

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijačica želela Mesijev potpis, on je "ohladio" - provokacija?

Mnogi smatraju da je Argentinac postupio ispravno.

Naravno, zvezda poput Lea Mesija izaziva reakciju navijača gde god da se pojavi, tu nema izuzetaka. Svi žele da dobiju potpis, da se slikaju, a mnogi čak i samo da ga dodirnu, a kako i da ne bude tako kada je jedan od najboljih svih vremena.

Tako je bilo i ovih dana u Argentini gde se Mesi pojavio na odmoru, svi su želeli da dobiju neku uspomenu, a jedna žena je imala poseban zahtev.

Ona je želela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobije potpis, ali dres na kome je želela potpis je bio dres Rosarija. Mesi se pravio kao da ta žena ne postoji jer jednostavno nije želeo da potpiše taj dres.

Mesi je karijeru započeo u Njuels Old Bojsima, a njihovi najveći rival je Rosario, dres na kome je žena želela potpis. Ovo je najveći derbi u Argentini, ako se gledaju rivalstva van Buenos Arijesa.

Petostruki osvajač "Zlatne lopte" je mnogo puta isticao da će biti navijač Njuvelsa do kraja života, a to što mu je neko dao dres Rosarija je isto kao da mu je dao i dres Reala da potpiše.

Žena je iznervirana uputila Mesiju neke najgore uvrede, da li je Argentinac ispravno postupio?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.