Navijači Boke brutalno ubili navijača Rivera

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Boke brutalno ubili navijača Rivera

Dvojica pristalica Boke Juniors brutalno su ubili navijača River Plejta posle finala Kopa Libertadores koje je pripalo "belo-crvenima".

Esekjel Aron Neris, 21- godišnji navijač Rivera, ubijen je u argentinskoj provinciji Misiones prilikom povratka sa slavlja kontinentalne titule svog kluba.

Njega su napala dvojica navijača rivalskog kluba i usmrtili ga na licu mesta, piše lokalni list "Klarin".

Bokini navijači su ga pretukli, a potom mu nožem zadali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smrtonosni ubod u levu nogu, presekavši mu jednu bedrenu arteriju i on je iskrvario.

Esekjel, koji je na sebi imao voljeni dres, prevezen je u bolnicu u teškom stanju, gde je preminuo nekoliko sati kasnije.

"Ubili su mi sina, on je samo šetao", rekla je Lusija Ramona Neris, majka ubijenog navijača i otkrila šta joj je sin rekao kada je pozvao upomoć:

"Umirem, umirem, napali su me jer sam slavio titulu, jer sam navijač Rivera", bile su njegove reči.

Ona je opisala da je njen sin bio u nemogućnosti da se brani.

"Pre nekoliko meseci je pao sa motora zbog čega je imao samo tri nokta na jednoj nozi. Gurnuli su ga iako je jedva hodao i tukli ga kao bespomoćnog psa", dodala je unesrećena majka.

Policija provinicije Misiones potvrdila je da su napad izvršila dvojica navijača Boke Juniors starosti 18 i 22 godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.