Natho i Suma složni: Dobro je, možemo i MORAMO bolje!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natho i Suma složni: "Dobro je, možemo i MORAMO bolje!"

Kreativni vezisti crno-belih zadovoljni su rezultatom, ali smatraju da i u Norveškoj moraju da igraju na pobedu kako bi plasman u Evropu bio obezbeđen.

Nakon preokreta i pobede u prvoj utakmici sa Moldeom 2:1, fudbaleri Partizana sigurno će zadovoljnije dočekati predstojeći susret u Norveškoj.

Poslednja kockica koja je nedostajala da bi se odnos stanja na terenu u potpunosti preokrenuo bio je Bibras Natho, najnovije pojačanje crno-belih koje je zabeležilo debi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odigravši poslednjih dvadesetak minuta.

Otkako je ušao, Izraelac je uspostavio pas-igru domaćih i doveo ih u nekoliko šansi, pa je njegov tim na kraju uspeo da dođe do potpunog preokreta.

Vezista je nakon susreta izjavio da je zadovoljan rezultatom, ali da smatra da mu treba još vremena da se navikne na ekipu.

"Važno je da smo pobedili. Mogli smo da damo možda još koji gol, ali u redu je i ovako. Treba mi još vremena da se upoznam sa novim saigračima i oni moraju da se naviknu na mene, ali za ovo vreme koje sam ovde sam veoma srećan", rekao je Natho po završetku susreta.

Njemu se dopala atmosfera na stadionu, koji je uprkos kazni koju je UEFA propisala Partizanu bio ispunjen decom uzrasta do 14 godina.

"Već sam igrao na ovom stadionu, sećam se atmosfere, a i danas je bilo odlično, iako stadion nije mogao da bude pun. Nadam se da ćemo se plasirati u grupnu fazu i da ćemo imati još evropskih mečeva na kojima ćemo imati i podršku punog stadiona", zaključio je Izraelac.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

On je u 73. minutu ušao umesto Sejdube Sume koji je postigao izjednačujući gol za domaće i bio jedan od najagilnijih igrača na terenu. Nije ga u potpunosti "išlo" večeras, ali videlo se da je omaleni fudbaler blizu pronalaska forme zbog koje je i došao u klub.

Plejmejker smatra da je njegova ekipa sada u dobroj situaciji pred revanš u Norveškoj, ali i da crno-beli moraju da igraju bolje ukoliko žele sa sigurnošću da osiguraju plasman u Ligu Evrope.

"Pobeda je uvek dobra, sada smo u solidnoj situaciji – možemo da odigramo i nerešeno, ali ići ćemo na pobedu. Danas smo nešto slabije ušli u utakmicu, znali smo šta da očekujemo od protivnika, ali smo bili pod pritiskom pa je bilo nešto teže", rekao je Suma nakon utakmice i dodao da je veoma zadovoljan novim pojačanjem i da veruje da će Natho mnogo pomoći ovoj ekipi.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Sledeći meč ove dve ekipe na programu je narednog četvrtka, a Partizan svakako može da bude zadovoljan krajnjim rezultatom večerašnjeg duela, uz nadu da će u Norveškoj podići nivo igre i obezbediti jesen u Evropi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.