Nastavlja se kriza – Ivića srušila bomba VIDEO

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 18:54

Nastavlja se kriza – Ivića srušila "bomba" VIDEO

Fudbaleri Votforda, koje sa klupe predvodi Vladimir Ivić, poraženi su u devetom kolu Čempionšipa.

Od Votforda je bio bolji Barnsli na svom terenu rezultatom 1:0.

Posle odličnog starta "stršljenovi" su upali u krizu, pa iz poslednja tri meča imaju dva osvojena boda, te su pali na sedmu poziciju prvenstva.

Prvi i, ispostavilo se, jedini gol na meču postigao je Aleks Moat u šestom minutu utakmice posle "bombe" sa oko 30 metara od gola.

Votford >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praktično nije ni pogledao gol protivnika u prvom poluvremenu, ali je bolje zaigrao u nastavku.

Ipak, nijedan šut tokom svih 90+ minuta im nije završio u okviru gola, pa ukupno sedam udaraca i posed lopte od preko 65 odsto nisu bili dovoljni da se dođe ni do boda.

U narednom kolu, 4. novembra, Votford gostuje Stouku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VOTFORD OPET BEZ BODOVA: Ivićev tim primio gol sa 30 metara

Izvor: Kurir, 31.Okt.2020

Fudbaleri Votforda, koje sa klupe predvodi srpski fudbalski stručnjak Vladimir Ivić, poraženi su u devetom kolu Čempionšipa, pošto je na svom terenu bolji Barnsli 1:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.