Nastavja se čerupanje Svraka, Španac se vratio u Primeru!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavja se čerupanje "Svraka", Španac se vratio u Primeru!

Naredni trener Njukasla će imati velikih problema.

Navijači proslavljenog premijerligaša ne prestaju sa napadima na Majka Ešija, vlasnik tima sa "Sent Džejms Park" je imao sijaset nepopularnih odluka u prošlosti.

Iako je obećavao pojačanja po povratku kluba u elitu Engleske, to nije učinjeno što je na rezultiralo odlaskom Rafe Beniteza u Kinu pre nekih desetak dana. Španac nije hteo da trpi više lažna obećanja "omraženog" vlasnika, engleski mediji pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će nekadašnjeg trenera mnogih velikih evropskih velikana naslediti Stiv Brus.

Što se tiče igrača, Ajoze Perez je već otišao u Lester Siti, danas je potvrđen i odlazak Hoselua.

Španski napadač će pojačati redove Alavesa, smatra se da je španski klub platio oko tri miliona evra. Prošle godine je nastupio na dvadeset mečeva za "Svrake" sa učinkom od tri gola.

Španci su izgleda odlučili masovno da napuste "Svrake" tokom leta.

✅ OFICIAL: Joselu reforzará la delantera del Deportivo Alavés 🤝

Ongi etorri‼ #JoseluAlbiazul 🔵⚪🔵

🗞 https://t.co/yejVT4ojn3 pic.twitter.com/Wwd4QHI3R2

— Deportivo Alavés (@Alaves) 15. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.