Izvor: RTS, 27.Sep.2021, 21:01

Napredak pao u Novom Sadu, remiji "na krovu" i na Brdu

U mečevima 11. kola Linglong Superlige Srbije odigranim u ponedeljak Napredak je poražen od Proletera, a Voždovac i Mladost odnosno Čukarički i Radnik su podelili bodove.
Voždovac i Mladost iz Lučana remizirali su "na krovu" u meču 11. kola Superlige Srbije - 1:1.

Gosti su vodili na poluvremenu nakon gola Danoskog u 17. minutu, ali je Mašović u 62. minutu doneo poravnanje i bod svom timu.
Napredak, koji je u meč ušao kao četvrtoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim lige, pomalo iznenađujuće položio je oružje pred Proleterom u Novom Sadu - 1:0.
Jedini gol na meču odigranom na stadionu "Karađorđe", vredan sva tri boda, postigao je Evandro u 83. minutu.
U poslednjem meču večeri na Banovom Brdu igrali Čukarički i surdulički Radnik, i podelili plen - 1:1.
Vasić je u 16. minutu doveo Surduličane u vođstvo, ali je vrlo brzo, već u 27. minutu nerešen rezultat i ispostaviće se i konačni ishod postavio Kajević. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Venecija i Torino podelili bodove

Izvor: RTS, 27.Sep.2021

Fudbaleri Torina i Venecije odigrali su nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici 6. kola Serije A. "Vukovi" su imali prednost u drugom poluvremenu, ali je Venecija ipak uspela da iščupa bod. . Josip Brekalo pogodio je mrežu domaćina u 56. minutu, kada je iskoristio asistenciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.