Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 03:19

Napoli veruje Gatuzu: Dogovoren novi dvogodišnji ugovor, 1.900.000 po sezoni

Trener tima iz Napulja uskoro stavlja paraf na produžetak saradnje sa osvajačem Kupa Italije

Nasledio je krajem prošle godine učitelja Karla Ančelotija na kormilu Napolija, uspeo da preporodi tim iz grada podno Vezuva, osvoji Kup Italije posle trijumfa u finalu protiv Juventusa, a uskoro stiže nagrada.

La Gazzeta dello Sport javila je da će nekadašnji proslavljeni reprezentativac Italije i bivši trener Milana do Božića po Gregorijanskom kalendaru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da potpiše novi dvogodišnji ugovor. Dve strane su dogovorile uslove saradnje koja će temperamentnom stručnjaku da donese 1.900.000 evra po sezoni. Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis pristao je da smanji klauzulu u ugovoru od sedam miliona evra u slučaju da se ranije prekine saradnja sa trenerom.

Gatuzu stari ugovor ističe na kraju ove sezone. Dve strane su letos prolongirale dogovor za proleće, ali posle dobrog starta sezone Napolitanaca u Seriji A odlučeno ja se stvar ubrza. "Amin" je, prema navodima uticajnog italijanskog medija, dao i svemogući superagent Žorž Mendeš, koji vodi računa o karijeri mladog stručnjaka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Đenaro je stigao na užarenu klupu Napolija u decembru prošle godine posle otkaza koji je dobio Ančeloti. Ove sezone u šampionatu Apenina Napoli na terenu ima maksimalan učinak od četiri pobede. Ipak, za zalenim stolom je poražen od Juventusa (0:3) jer nije otputovao na meč u Torinu. Italijanska federacija je kaznila tiam sa stadiona San Paolo sa oduzimanjem jednog boda, pa je Napoli trenutno na deobi drugog mesta prvenstva Italije sa 11 bodova, koliko ima i Sasuolo. Lider Serije A je Milan, klub u kome se kao igrač proslavio popularni Pit bul.

Napolitanci su u nedelju u petom kolu Serije A pobedili povratnika u elitni rang Benevento posle preokreta u drugom poluvremenu (2:1). U Ligi Evrope, tim iz Napulja je neprijatno iznenadio porazom na premijeri od AZ Alkmara (0:1) na San Paolu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.